Το τραγικό τέλος μιας νεαρής γυναίκας από τη Βρετανία

Το τραγικό τέλος μιας νεαρής γυναίκας από τη Βρετανία το 2003, εκτός του ότι σόκαρε το κοινό, αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ (Dreams of a Life), αλλά και ενός μουσικού δίσκου Hand. Cannot. Erase. από τον μουσικό Στίβεν Γουίλσον.

, Το τραγικό τέλος μιας νεαρής γυναίκας από τη Βρετανία

Η Τζόις Κάρολ Βίνσεντ γεννήθηκε στις15 Οκτωβρίου του 1965 και πέθανε τον Δεκέμβριο του 2003.  

Πριν από το θάνατό της, η Βίνσεντ είχε κόψει σχεδόν κάθε επαφή με αυτούς που την ήξεραν. Παραιτήθηκε από τη δουλειά της το 2001, και μεταφέρθηκε σε καταφύγιο για τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας.

, Το τραγικό τέλος μιας νεαρής γυναίκας από τη Βρετανία

Το πτώμα της βρέθηκε στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο, τρία χρόνια αφότου πέθανε, χωρίς καν να το καταλάβουν ούτε η οικογένεια, ούτε οι φίλοι της, ούτε οι συνάδελφοί της, ούτε οι γείτονες της

Τα λείψανα της ανακαλύφθηκαν στις 25 Ιανουαρίου 2006, με τα αιτία θανάτου της να πιστεύεται ότι ήταν μια κρίση άσθματος ή επιπλοκές από ένα πρόσφατο πεπτικό έλκος.

, Το τραγικό τέλος μιας νεαρής γυναίκας από τη Βρετανία

Το λείψανο της Τζόις βρέθηκε να είναι καθισμένο στον καναπέ της μπροστά από μια τηλεόραση, η οποία παρεμπιπτόντως ήταν ανοιχτή!

, Το τραγικό τέλος μιας νεαρής γυναίκας από τη Βρετανία

Διαβάστε επίσης: Ύπνος, ο δίδυμος αδελφός του Θανάτου

Similar articles

Last articles

Ο λύκος, η κότα και το λιοντάρι – Μια διδακτική ιστορία με πολλούς αποδέκτες

Κάποια μέρα η κότα είπε στον λύκο: «Το γρασίδι είναι γαλάζιο». Ο λύκος απάντησε: «Και βέβαια όχι, το γρασίδι...

Εγκέλαδος: ο σιωπηλός γίγαντας που αναστενάζει μέσα από τον τάφο του

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Εγκέλαδος –γιος του Ταρτάρου και της Γης- υπήρξε αρχηγός των Τιτάνων και έπεσε νεκρός στη Γιγαντομαχία.

Μαρούλι: ο “γιατρός” της καθημερινότητάς μας που λύνει πολλά προβλήματα

Ένα από τα πιο “δημοφιλή” λαχανικά στον κόσμο είναι το μαρούλι, το οποίο πέραν της νοστιμιάς του, έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία, θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και πλούσια ιστορία.