Το πιο ήσυχο δωμάτιο του κόσμου

Το πιο ήσυχο δωμάτιο του κόσμου βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Microsoft. Πρόκειται για έναν θάλαμο χωρίς ηχώ, που ακόμη και ένα παλαμάκι ακούγεται εντελώς απόκοσμο.

, Το πιο ήσυχο δωμάτιο του κόσμου

Εκεί, δεν υπάρχουν θόρυβοι από τον έξω κόσμο ενώ αντιθέτως, όλοι οι ήχοι που δημιουργούνται στον συγκεκριμένο χώρο είναι καθαροί και σύντομοι, όπως η ανάσα του ατόμου που βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο, οι παλμοί της καρδιάς κλπ.

Διαβάστε επίσης: Τα γράμματα μιας μαθήτριας και η Microsoft!

Η δημιουργία αυτού του δωματίου κόστισε πάνω από 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Ο Ουντράι Γκόπαλ, ήταν ο άνθρωπος που ηγήθηκε της ομάδας της Microsoft που το δημιούργησε.

Μέχρι σήμερα, κανείς δεν έχει καταφέρει να αντέξει μέσα στο δωμάτιο πάνω από 45 λεπτά!

Similar articles

Last articles

Εγκέλαδος: ο σιωπηλός γίγαντας που αναστενάζει μέσα από τον τάφο του

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Εγκέλαδος –γιος του Ταρτάρου και της Γης- υπήρξε αρχηγός των Τιτάνων και έπεσε νεκρός στη Γιγαντομαχία.

Μαρούλι: ο “γιατρός” της καθημερινότητάς μας που λύνει πολλά προβλήματα

Ένα από τα πιο “δημοφιλή” λαχανικά στον κόσμο είναι το μαρούλι, το οποίο πέραν της νοστιμιάς του, έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία, θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και πλούσια ιστορία.

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης – Ορατοί μόνο για δύο ώρες

“Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης” είναι ένα υπέροχο έργο του γλύπτη Jason deCaires Taylor, το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο!