Που ουρούν οι πιλότοι των F-16 εν ώρα πτήσης;

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχονται οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών είναι που κάνουν την “ανάγκη τους” εν ώρα πτήσης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν καταγραφεί ακόμα και συντριβές αεροσκαφών F-16 την ώρα που οι πιλότοι τους προσπαθούσαν να “ανακουφιστούν”.

Σύμφωνα με το περιοδικό Focus και άλλες πηγές “Οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών έχουν πλαστικές σακούλες για τα ούρα που περιέχουν ένα ειδικό υλικό μέσα τους που μετατρέπει τα υγρά σε τζελ, ενώ η στολή του πιλότου διαθέτει ένα φερμουάρ που ανοίγει και μπροστά και πίσω”.

, Που ουρούν οι πιλότοι των F-16 εν ώρα πτήσης;

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος των Εμού: Όταν οι άνθρωποι έχασαν από τα …πτηνά!

Similar articles

Last articles

Εγκέλαδος: ο σιωπηλός γίγαντας που αναστενάζει μέσα από τον τάφο του

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Εγκέλαδος –γιος του Ταρτάρου και της Γης- υπήρξε αρχηγός των Τιτάνων και έπεσε νεκρός στη Γιγαντομαχία.

Μαρούλι: ο “γιατρός” της καθημερινότητάς μας που λύνει πολλά προβλήματα

Ένα από τα πιο “δημοφιλή” λαχανικά στον κόσμο είναι το μαρούλι, το οποίο πέραν της νοστιμιάς του, έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία, θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και πλούσια ιστορία.

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης – Ορατοί μόνο για δύο ώρες

“Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης” είναι ένα υπέροχο έργο του γλύπτη Jason deCaires Taylor, το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο!