Ο Πάπας, ο Αττίλας και το …ΣΕΞ!

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο πάπας Ιωάννης ΙΒ’ και κατακτητής Αττίλας ο Ούνος;

Η απάντηση είναι το: ΣΕΞ!

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται τόσο ο Πάπας Ιωάννης ΙΒ’, όσο και ο Αττίλας πέθαναν κατά τη διάρκεια που έκαναν σεξ! Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν αρκετοί ιστορικοί.

Για την ιστορία, ο Ιωάννης ΙΒ’ ήταν Πάπας από τις 16 Δεκεμβρίου 955 έως το θάνατό του το 964. Κατά τη θητεία του κατηγορήθηκε για διαφθορά και υλιστικές τάσεις.

Μεταξύ άλλων τον είχαν κατηγορήσει: ότι είχε συνουσιασθεί με έναν μακρύ κατάλογο κυριών και την ερωμένη του πατέρα του, ότι έπαιρνε χρήματα για να εγκρίνει χειροτονίες ιερέων, ότι τύφλωσε τον πνευματικό του και ότι ευνούχισε έναν καρδινάλιο!

Ο Αττίλας γεννήθηκε το 406 και ήταν βασιλιάς των Ούννων από το 434 έως το θάνατό του το 453, ενώ περίφημη ήταν η σύγκρουσή του με τους Ρωμαίους στη μάχη πού έμεινε γνωστή ως η «Μάχη των Εθνών» και στην οποία ο Αττίλας νικήθηκε. 

, Ο Πάπας, ο Αττίλας και το …ΣΕΞ!

Similar articles

Last articles

Ο λύκος, η κότα και το λιοντάρι – Μια διδακτική ιστορία με πολλούς αποδέκτες

Κάποια μέρα η κότα είπε στον λύκο: «Το γρασίδι είναι γαλάζιο». Ο λύκος απάντησε: «Και βέβαια όχι, το γρασίδι...

Εγκέλαδος: ο σιωπηλός γίγαντας που αναστενάζει μέσα από τον τάφο του

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Εγκέλαδος –γιος του Ταρτάρου και της Γης- υπήρξε αρχηγός των Τιτάνων και έπεσε νεκρός στη Γιγαντομαχία.

Μαρούλι: ο “γιατρός” της καθημερινότητάς μας που λύνει πολλά προβλήματα

Ένα από τα πιο “δημοφιλή” λαχανικά στον κόσμο είναι το μαρούλι, το οποίο πέραν της νοστιμιάς του, έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία, θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και πλούσια ιστορία.