Ο Πάπας, ο Αττίλας και το …ΣΕΞ!

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο πάπας Ιωάννης ΙΒ’ και κατακτητής Αττίλας ο Ούνος;

Η απάντηση είναι το: ΣΕΞ!

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται τόσο ο Πάπας Ιωάννης ΙΒ’, όσο και ο Αττίλας πέθαναν κατά τη διάρκεια που έκαναν σεξ! Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν αρκετοί ιστορικοί.

Για την ιστορία, ο Ιωάννης ΙΒ’ ήταν Πάπας από τις 16 Δεκεμβρίου 955 έως το θάνατό του το 964. Κατά τη θητεία του κατηγορήθηκε για διαφθορά και υλιστικές τάσεις.

Μεταξύ άλλων τον είχαν κατηγορήσει: ότι είχε συνουσιασθεί με έναν μακρύ κατάλογο κυριών και την ερωμένη του πατέρα του, ότι έπαιρνε χρήματα για να εγκρίνει χειροτονίες ιερέων, ότι τύφλωσε τον πνευματικό του και ότι ευνούχισε έναν καρδινάλιο!

Ο Αττίλας γεννήθηκε το 406 και ήταν βασιλιάς των Ούννων από το 434 έως το θάνατό του το 453, ενώ περίφημη ήταν η σύγκρουσή του με τους Ρωμαίους στη μάχη πού έμεινε γνωστή ως η «Μάχη των Εθνών» και στην οποία ο Αττίλας νικήθηκε. 

, Ο Πάπας, ο Αττίλας και το …ΣΕΞ!

Similar articles

Last articles

Η επιβλητική μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά & ο θρύλος της

Τα Χανιά είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Κρήτης, με τις θάλασσες, τα γραφικά χωριουδάκια αλλά και ολόκληρη την ενδοχώρα...

Ο μεγαλύτερος ύμνος χώρας είναι …«γαλανόλευκος» και υμνεί την Ελευθερία!

Ύμνος εις την Ελευθερίαν – Εθνικός Ύμνος Ελλάδας! Είναι ποίημα που έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός τον Μάιο του  1823 στη...

Το εκπληκτικό στρογγυλό φρούριο στη Σπιναλόγκα και το πραγματικό όνομα του νησιού

Η Σπιναλόγκα έχει καταστεί παγκόσμια γνωστή, κυρίως λόγω της πιο πρόσφατης ιστορίας της, αφού αποτέλεσε το μέρος που φιλοξένησε τους λεπρούς της...