Μια τεχνητή όαση στην καρδιά της Γερμανίας

Η μεγαλύτερη εσωτερική παραλία στον κόσμο με 400 ξαπλώστρες, 50.000 φυτά καθώς και ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για διακοπές, βρίσκεται στο Κράουσνικ της Γερμανίας, 60 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου.

, Μια τεχνητή όαση στην καρδιά της Γερμανίας

Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο υπόστεγο στο οποίο κάποτε στεγάζονταν αεροπλάνα. Το 1992 η εταιρία που διαχειριζόταν το χώρο χρεοκόπησε και έτσι μια εταιρία από τη Μαλαισία δημιούργησε αυτό το τροπικό θεματικό πάρκο, το 2004.

Διαβάστε επίσης:  Η ζωή είναι ωραία στη… Νέα Χώρα!

Η θερμοκρασία μέσα στο χώρο είναι μονίμως στους 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν έως έξι χιλιάδες επισκέπτες ταυτόχρονα.

, Μια τεχνητή όαση στην καρδιά της Γερμανίας

Διαβάστε επίσης: Ο πιο όμορφος δρόμος στα Χανιά

Photo credits: amlu.com, dailymail.co.uk

Similar articles

Last articles

Εγκέλαδος: ο σιωπηλός γίγαντας που αναστενάζει μέσα από τον τάφο του

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Εγκέλαδος –γιος του Ταρτάρου και της Γης- υπήρξε αρχηγός των Τιτάνων και έπεσε νεκρός στη Γιγαντομαχία.

Μαρούλι: ο “γιατρός” της καθημερινότητάς μας που λύνει πολλά προβλήματα

Ένα από τα πιο “δημοφιλή” λαχανικά στον κόσμο είναι το μαρούλι, το οποίο πέραν της νοστιμιάς του, έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία, θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και πλούσια ιστορία.

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης – Ορατοί μόνο για δύο ώρες

“Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης” είναι ένα υπέροχο έργο του γλύπτη Jason deCaires Taylor, το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο!