Η πιο διάσημη φωτογραφία ονομάζεται ευτυχία και στοίχισε 100.000 δολάρια

Bliss (ευτυχία) είναι το όνομα της προεπιλεγμένης ταπετσαρίας υπολογιστή του λειτουργικού συστήματος των Windows της Microsoft.

, Η πιο διάσημη φωτογραφία ονομάζεται ευτυχία και στοίχισε 100.000 δολάρια

Πρόκειται για μια φωτογραφία ενός καταπράσινου λόφου και ενός μπλε ουρανού με σύννεφα στην Καλιφόρνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Charles O’Rear, ο φωτογράφος που τράβηξε τη φωτογραφία και ενώ βρισκόταν στο δρόμο να επισκεφθεί τη φίλη του το 1996, όταν είδε το καταπράσινο λιβάδι εντυπωσιάστηκε. Έστειλε αρχικά την εικόνα στο πρακτορείο Corbis το 1996 και η Microsoft αγόρασε τα δικαιώματα της.

Διαβάστε επίσης: Η πιο «έξυπνη» φωτογραφία

Για την ιστορία, λέγεται πως η Microsoft αγόρασε τα δικαιώματα της φωτογραφίας με το αστρονομικό ποσό των 100.000 δολαρίων!

, Η πιο διάσημη φωτογραφία ονομάζεται ευτυχία και στοίχισε 100.000 δολάρια

Similar articles

Last articles

Εγκέλαδος: ο σιωπηλός γίγαντας που αναστενάζει μέσα από τον τάφο του

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Εγκέλαδος –γιος του Ταρτάρου και της Γης- υπήρξε αρχηγός των Τιτάνων και έπεσε νεκρός στη Γιγαντομαχία.

Μαρούλι: ο “γιατρός” της καθημερινότητάς μας που λύνει πολλά προβλήματα

Ένα από τα πιο “δημοφιλή” λαχανικά στον κόσμο είναι το μαρούλι, το οποίο πέραν της νοστιμιάς του, έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία, θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και πλούσια ιστορία.

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης – Ορατοί μόνο για δύο ώρες

“Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης” είναι ένα υπέροχο έργο του γλύπτη Jason deCaires Taylor, το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο!