Αντίο Παππού και Γιαγιά – Ο πιο συγκινητικός πίνακας για τον κορωνοϊό

Ο Ισπανός ζωγράφος Juan Lucena απέδωσε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, φόρο τιμής στους νεκρούς Παππούδες και Γιαγιάδες που ήταν θύματα του κορωνοϊού Covid-19. Σε έναν πίνακα, άκρως συγκινητικό, βλέπουμε τα εγγονάκια να αποχαιρετούν σιωπηλά τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, οι οποίοι χτυπημένοι από τον ιό δυστυχώς δεν είχαν ούτε καν τη δυνατότητα να τα αποχαιρετήσουν όπως θα ήθελαν.

, Αντίο Παππού και Γιαγιά – Ο πιο συγκινητικός πίνακας για τον κορωνοϊό

Ο ίδιος ο ζωγράφος έγραψε για τον πίνακά του:

(Qué haremos sin ellos?). Mi pequeño homenaje a todas las personas que nos han dejado por este virus. Técnica mixta sobre lino 150×120.
“(Τι θα κάνουμε χωρίς αυτούς;). Το μικρό μου φόρο τιμής σε όλους τους ανθρώπους που μας έχουν αφήσει εξαιτίας αυτού του ιού. Μικτή τεχνική σε λινό 150×120.”

, Αντίο Παππού και Γιαγιά – Ο πιο συγκινητικός πίνακας για τον κορωνοϊό

Similar articles

Last articles

Εγκέλαδος: ο σιωπηλός γίγαντας που αναστενάζει μέσα από τον τάφο του

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Εγκέλαδος –γιος του Ταρτάρου και της Γης- υπήρξε αρχηγός των Τιτάνων και έπεσε νεκρός στη Γιγαντομαχία.

Μαρούλι: ο “γιατρός” της καθημερινότητάς μας που λύνει πολλά προβλήματα

Ένα από τα πιο “δημοφιλή” λαχανικά στον κόσμο είναι το μαρούλι, το οποίο πέραν της νοστιμιάς του, έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία, θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και πλούσια ιστορία.

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης – Ορατοί μόνο για δύο ώρες

“Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης” είναι ένα υπέροχο έργο του γλύπτη Jason deCaires Taylor, το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο!